Helsinki Adventure Night 2019
 
AdobeStock_220166830.jpg
HAN+FB+profiili_white.jpg

ILLAN TARJOAA:

Kiipeilyareena_logo.png
NF logo.png

 
 

16.11. Helsingin Messukeskuksessa

Kiipeilyviihdettä maailman huipulta

 
Psycho Vertical Screen.jpg
kdsksadbasdnmnads.jpg

Andy Kirkpatrick (UK)

Yksi kiipeilymaailman suurimmista ja erikoisimmista sankareista, puhuja ja kirjailija Andy Kirkpatrick tuo Helsinkiin Banff, N.A.F.F, VIMFF ja Bilbao Mendi -palkitun kiipeilyelokuvansa Psycho Verticalin. “Kiipeilyn hauskimpana miehenä” tunnetun Kirkpatrickin tarinoita on ennen Helsinki Adventure Nightin päälavaa kuultu niin TedX:n kuin suurten outdoor festivaalien lavalla. LUE LISÄÄ ANDYSTÄ

 
Reel Rock 13.jpg

Reel Rock 14

Kiipeilyelokuvakimaran ehdottomasti odotetuin osuus on Free Solo ja Dawn Wall tähtien, Tommy Caldwellin ja Alex Honoldin yhteisestä El Capitanin The Nose reitin nopeusennätyksestä kertova elokuva. Lisäksi mukana on planeetan kovinta naisenergiaa Hazel Finlayn ja Madeleine Copen Mongolian seikkailuista sekä Nina Williamsin hermoja raastavista high ball bouldereista. Unohtamatta kiipeilyn ja kulttuurin kohtaamista Utahin hiilikaivoksien maisemissa.

HUOM: Myös Free Solo -elokuva näytetään tapahtumassa, katso esitysaika ohjelmasivulta.


Kovimmat kotimaiset

 
AnnaLaitinnen_Lucifer-crop.jpg

Anna Liina Laitinen

Maailman kallioita ja kilpailuja ammattilaisena kiertävän Anna Liina Laitisen kiipeilysaavutusten lista pitää sisällään mm. ensimmäisen suomalaisen naiskiipeilijän 8B flash boulderin. Köydellä Laitinen on ollut ensimmäinen suomalainen nainen, joka on kiivennyt 8c+ reitin sekä 8b vaikeustason onsightin. Laitinen kertoo elämästään ammattilaisena sekä vie kuuntelijan matkalle maailman parhaisiin kiipeilykohteisiin.

 
tapsa_BW.jpg

Tapio Alhonsuo

Jääkiipeily nostaa katsojaystävällisenä kisamuotona suosiotaan niin Suomessa kuin maailmalla. Suomen parhaisiin jääkiipeilijöihin lukeutuva Tapio Alhonsuo kertoo lajista ja matkastaan jääkiipeilyn maailman cupissa.

 
IMG_20190506_090348-768x576.jpg

Juho Knuuttila

Nuorena kovan luokan alppinousut aloittanut kiipeilyn monilahjakkuus tarjoaa esityksessään tuoreet kuulumiset juuri päättyneeltä Himalajan matkalta. Juholla on tavoitteena tehdä ensinousu erittäin haastavalle Tengkangpochen (6487m) pohjoisseinälle.

 Kumppanit

@helsinkiadventurenight