Helsinki Adventure Night ja Vapaalaskufestivaalit tuovat messuhalliin Suomen suurimman elokuvateatterin - katso kuvat

2017 konsepti-HAN.png

Helsinki Adventure Nights ja Vapaalaskuiltamat rakentavat messukeskuskeen Suomen suurimman elokuvateatterin

BioRexin ja Savoy Teatterin areenoilla viimevuosina toteutettu Helsinki Adventure Night, ja vuosia Vanhalla Ylioppilastalolla pyörineet vapaalaskuiltamat ovat onnistuneet tuomaan vuodesta 1978 järjestettävän Ski Expon tilalle rakennettuun GoExpo Winter -tapahtumaan ennennäkemättömän tapahtuma-areenan kiipeilyn ja vapaalaskun ystäville.

Molemmat tapahtumat toimivat osana GoExpo -messuja, jonka lisäksi iltaohjelma raikaa messuhallissa myöhään yöhön sekä perjantaina että lauantaina. Päiväliput sisältävät pääsyn GoExpoon.

Tapahtuma-alue rakentuu kumppaneiden osastoista, ruokakärryistä, 20 metrisellä baaritiskillä varustetusta anniskelualueesta sekä useammasta tapahtumalavasta, koko alue kattaa peräti 3000 neliötä. Pääosassa on 1000 paikkainen sali lähes 70 neliöisellä valkokankaalla, joka kokoaa osallistujat maassamme ainutlaatuisen laadukkaiden näytösten ja esiintyjien pariin. Elokuvateatterina kyseessä on Suomen kaikkien aikojen suurin areean, esimerkiksi Helsingin Tennispalatsin ykkössalin vetäessä vain 635 katsojaa.

Messuille odotetaan viikonlopun aikana yli 50.000 vierailijaa, myös vapaalaskijoita ja vuorien sekä kiipeilyn ystäviä odotetaan paikalle enätyksellisesti, ohjelmaakin on tarjolla aiempaa runsaammin niin kumppanien, esiintyjien kuin elokuvienkin merkeissä.

VF aksonäkymä 1709.jpg